KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Monday, August 24, 2009

Kenangan Ramadhan

Salam...

Hmmm, just teringat kenangan semasa Ramadhan yang lepas. Ada beberapa kenangan yang paling izzah xleh nak lupa.. Antaranya:

  • kenangan puasa kat tkc.. sempat merasa camner puasa kat asrama for the first time waktu form 3.. ingat lagi, bangun sahur, beratur kat dining hall tu, izzah antara orang yang beratur paling awal dalam queue.. best3...time bkk puasa pon best jer..satu dining hall, tunggu prefect on duty baca doa bukak puasa, pastu start makan! waktu terawikh plaks, sama ada ustaz najmi or ustaz fazli yang imam kan kitorang sumer..n macam biasa, en haizul jadi bilal tetap kitorang!
  • kenangan puasa kat mmu dengan shaza n deena!my 2 rummates yang sgt izzah sayang! waktu puasa nak dekat2 waktu exam..so, stay up untuk study or wat esemen, mmg stay up tros smp sahur...sahur skali dengan shaza..deena pon kadang join skali! pastu bkk puasa sama2 skali ngan shaza n deena..best sgt!
  • dan kenangan yang izzah rasa izzah paling xkan lupa is waktu tahun lepas..izzah nak ucap trimas sgt3 kat fid, alvin, n pakmat! n chap pon kadang2.. izzah ingat lagi, waktu tuh, waktu yang paling sedih dalam hidup izzah! mmg izzah sgt sedeyh waktu tu, Allah jer yang tau..menangis setiap hari sampai dah xlarat nak nangis...tapi, Allah bagi insan2 ni kat izzah.. fid, alvin, pakmat, chap.. dorang yang hepikan izzah balik..ingat lagi, dorang kejut izzah sahur, makan sahur sama2..kalo x kat hb2, kat SK..kadang tu, dorang bwk gi bangi.. sambil tunggu order sampai, maen uno, teka-teki, etc... bukak puasa pon...dorang xkan penah lupakan izzah..bawak gi bazaar kat putrajaya, bangi, etc.. bestlaaa..sangat best! dan yang paling izzah xkan lupa utk tahun tuh, kitorang bkk puasa n celebrate skali burfday izzah! mmg seumur hidup izzah, insyaAllah, izzah xkan lupa korang! lagi skali, trimas to fid, alvin n pakmat!!!!

Kenangan bersama kawan2 mmg izzah xkan lupakan! After all, that is what FRIENDSHIP is all about..

"As we go on, we remember. All the times we had together. And as our lives change, from whatever. We will still be, friends forever..."





p/s: tgk masjid baru masjid sultan zainal abidin- sangat lawa..terasa teringin nak pegi! insyaAllah...

4 comments:

Anonymous said...

Izzah!! bwk aisya bawak aisya!!aisya teringin gak la nk terawih kat masjid yg cantik tue!! =P
trginnaik escalator and rase angin sepoi2 bahasa..bak kate staff kat tempat keje aisya, terawih cam rase terawih kat tepi pantai..hehe

Nurul Shaza Nazmin said...

awww izzah sayang...nak nangis baca entry izzah..tahun nih kita tak dpt nak bukak puasa sama2 kan..lama tak jumpa izzah nih..rindu dah

izzahmeor said...

Salam..

aisya: hehehhee..nanti kalau ada kesempatan, kita gi skali ek? :D

shaza: shaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rindu giler kat shaza!!!!

shud said...

dah pegi dah.. alhamdulillah best2:)