KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Saturday, December 27, 2008

kenduri kawen abg huzaifah

Salam..

Pasangan Pangantin, Abang Huzaifah n Kak Syadiyah

Hari ni, tanggal 27 Disember 2008, gi walimah Abang Syed Huzaifah & kak Syarifah Syadiyah...buat walimah kat KAED Gallery Hall, Kuliyyah of Architecture, UIAM, Gombak.

Bertolak dengan kawan2 OC yang laen, seramai 26 orang, dengan menaiki sebuah bas MMU. Berkumpul di STC building pada jam 11.30am, dan bertolak dari MMU tepat jam 12.05pm.. Oleh sebab jalan yang jammed giler, sampai di UIAM tepat jam 1.44pm..

Lepas makan, gi solat kat dlm masjid kat UIAM tuh.. Then, tros bergerak balik semula Cyberjaya. Sampai kat hostel dlm pukul 3.59pm.. Tros update blog...heheheh..

xsempat bergambar dengan pengantin coz pengantin ramai sgt peminat...hahahha.. Tp ain kata, "xpelaaa izzah, xsempat bergambar dengan pengantin, bergambar dengan bakal pengantin pon jadilaa..."
hahahha..apekah ain bakal pengantin itu...? :P


Lepas ni, nak bersiap2 balik umah.. tengoklaa, balik semula MMU pon, maybe untuk amek paper final exam, Antenna & Propagation pada 10hb Januari 2009.. tapi kalo xleh nak stadi di rumah, terpaksa jugaklaa balik MMU awal..hehehhe...

Okies..bubbye..
Wassalam..:)

P/S: Semenjak dua menjak nih, tetiba terasa teringin nak kawen..hahahaha..xleh blah langsung keinginan tuh...hmmm, nak kawen, tp xde calon, camner..?

8 comments:

norain said...

salam..

oit! ain plak~

Ezzudden said...

cepat tol blah dari majlis.
tak sempat nak borak2.
Tau2 je dh ilang.

buzzy said...

Tp ain kata, "xpelaaa izzah, xsempat bergambar dengan pengantin, bergambar dengan bakal pengantin pon jadilaa..."


kata2 ini seakan betul la izzah..hehehe.
izzah,nk dgr gosip tak?hihihii

gud luck utk exam nnt...senyum selalu

izzahmeor said...

Salam..

Ain: Hahhaha..btol laa kan ain cakap camtu...?erkk, izzah salah ker..? :P

Den: heheh..de pon, kejap jer dtg kat table izzah...pastu blah table org len..xpe2..len kali kita sembang2..

Zaini:Erkk..sejak biler zaini suka bergosip nih..hahah...bleyh gaks..biler nk citer zaini...?xsabar izzah nak dengar..

ALL DA BEST untuk exam sumer..!!!

huzaifah said...

ala cian dia. mmg time tu waktu yg pack sket. tp dpt tgkap ramai2 kan? lepas kitorang makan jer trus gi kat pintu, nak makesure dpt jmpe sume org. huhuh..thanx sbb izzah and geng dtg..thanx sgt2...moga izzah dpt suami yg soleh k..hee

izzahmeor said...

Salam..

ahaks..baru perasan comment from abang huzaifah..

cmner hidup skarang disamping isteri tercinta..? sure best kan..?

ameen..doakan izzah dapat jodoh cepat! :D

huzaifah said...

alhamdulillah..bes. sori da setahun baru reply. hehe. tak smpat nak RSS feedkan. Baru prasan izzah reply .

Pesan dr org yg da kawin. Kalau kita pilih calon yg memahami dan boleh toleransi, insyaALlah perkahwinan kita akan mudah dan tak memeningkan.

So..terpulang pd kita ..samada nak perkahwinan yg memeningkan atau memudahkan. ehehe..cepat2 kawin k izzah

izzahmeor said...

trimas abg huzaifah for ur advise..!! really appreciate it..!! :)

btw, izzah mane ade calon... cmner nak kawen..??nak pilih pon xlepas..:P