KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Wednesday, May 07, 2008

Menjaga Hati

salam..

just nak share lirik lagu ni..best..izzah =)

Lirik Lagu: Yovie & Nuno - Menjaga Hati

Masih tertinggal bayanganmu
Yang telah membekas di relung hatiku
Hujan tanpa henti seolah bertanda
Cinta tak di sini lagi kau t’lah berpaling

Biarkan aku menjaga perasaan ini…
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi
Kau menjauh aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Ooh… oooh…

Masih adakah cahaya rindumu
Yang dulu selalu cerminkan hatimu
Aku takkan bisa menghapus dirimu
Meski kulihat kini kau di seberang sana

Biarkan aku menjaga perasaan ini…
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi
Kau menjauh aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Andai akhirnya kau tak juga kembali
Aku tetap sendiri menjaga hati

Biarkan aku menjaga perasaan ini…
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi
Kau menjauh aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Biarkan aku menjaga perasaan ini…
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi
Kau menjauh aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Sejujurnya diriku masih mengharapkanmu
Ooh… oooh…
Ooh… oooh…

2 comments:

betmen said...

owh.. izzah ade blog x nk bgtau ye..
nk link2 kn izzah punye blog..

izzahmeor said...

erkkk..xkan nak announce kat satu dunia izzah ade blog..:P

izzah dh link kan kuyu nyer..:D (sori xmintak permission dulu..sumer org pon izzah pakai link kan jer,,xmntk permission pon...boleh ker huh??)