KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Thursday, September 18, 2008

18 September 2008


Salam...

Walaupun rakyat Malaysia kini rata2 sedang sibuk membicarakan tarikh 16 September, perubahan kerajaan, pertukaran portfolio, etc...Tapi hari ini, 18 SEPTEMBER 2008, izzah ingin mencoretkan sesuatu di blog ini..

Alhamdulillah, hari ini, 18 September 2008, genap 21 tahun izzah telah hidup di muka bumi ini (lepas ni, dah boleh mendaftar untuk mengundi :P)...hanya dengan izin Allah, izzah masih mampu untuk bernafas sehingga sekarang...Alhamdulillah, segala puji hanya bagi Allah...

Melangkah setahun kehadapan bukanlah sesuatu yang sering diimpikan oleh izzah...bukannya bermakna izzah takut untuk meghadapi realiti hidup, namun, semakin lanjut usia ini, semakin berat tanggungjawab yang akan dipikul dalam diri..namun, izzah berharap agar usia yang semakin hari semakin berkurang ini, izzah dikurniakan 'izzah untuk terus berjuang dijalan Allah...

Di kesempatan ini, Izzah ingin mengucapkan ribuan jutaan terima kasih kepada semua kawan2 yang mengingati diri izzah ini..doakan izzah sentiasa..hanya doa kalian semua yang ikhlas yang paling izzah harapkan....

Terima kasih kepada najib, mimie, dan azzad..3 orang pertama bermula seawal jam 12.00pagi tadi yang wish izzah...diikuti dengan rashid. Lepas tu, dapat plaks msg from mak, ayah, akak, n dibah...pastu den plaks wish, then adibah shazwani, diikuti zaini, mina, ain ismail, nik, shafa, shaza, abadi, asrool, fid, alvin, anis mimie, boss, ida, iss, muin, aisyah khusairi, intan, dan ekkyn... appreciate sangat2 kawan2 sumer nyer wish..siap ada yang call lagi tgh2 malam tuh unutk wish n doakan izzah...trimas sgt3...

Dalam pukul 12.15pagi plaks, mina, ain ismail, nik n shafa datang kat izzah..dorang buat surprise, siap nyanyi lagu burfday n bawak kek lagi...trimas mina, ain, nik, n shafaa coz sanggup datang jauh2 wish izzah...sayang korang sumer...
Time sahur plaks, chap, alvin, huda, fid, n aina plaks wish...trimas..
Sambung plaks waktu pagi2 tgh izzah tidur, dapat msg from hairul bariyah, anfal, yana, n 'izzah wish izzah...
Sambung waktu tgh hari, tgh2 kat exam unit, dapat msg from anis sayang..heheh, ingat jgk anis kat izzah.. trus izzah call anis coz izzah dh masukkan dia dlm senarai 8pax..so, leh tepon free..so, ape lagi...citer laa macam2 kat anis...rindu sgt3 kat anis..rasa cam nak gi melaka waktu tu jgk nak jumpa ngan anis...hmmm, untuk 8pax tu, ade 4 lagi tmpt kosong, xtau nak add nama sape coz boleh add sape2 yang pakai u.o.x jer..(so, sape2 lagi yang izzah leh add kan..? :D)

Hmm, petang sikit, tgh2 buat circuit ngan mimie kat bilik kak ain, dapat wish from dorang plaks..trimas kak ains..pas ni leh tolong kitorg buat circuit lagi..waktu kat lab plaks, tgh2 test circuit, akak plaks tepon..akak tnya leh balik x? izzah ckp xleh coz byk keje esemen kene setelkan coz next week dh presentation...tp izzah try balik arr kejap esok..pastu akak ade citer sth yang sgt mengejutkan izzah..yang sampai membuatkan izzah sendiri menangis...mmg xguna nyer laki buat akak izzah nangis..mmg izzah xkan maafkan laa...hampeh tol...ssh nak menghargai perempuan..ape jenis laki laa zaman skarang ni..(maaf kepada lelaki2 lain, izzah rasa sgt bengang dengan lelaki yang seorang tuh..)..kepada akak, adik harap akak sentiasa tabah dengan apa yang berlaku..adik yakin yang akak akan dapat yang lebih baik daripada dia..sesungguhnya Allah adalah sebaik2 perancang..

Petang, lepas test circuit yang xjadik tu, singgah jap kat bilik sir..saje jer nak suh sir wish..:P hehehe..lagipon sir dah janji nak bwk izzah jalan2.. n blanjer izzah makan..so, kenelaa tunaikan..btol x??

Hmmm...petang plaks, trus siap2 nak gi bukak puasa ngan bdk2 florist pesta konvo...kitorang sumer bertolak ke warung mydin kat Sri Kembangan dalam kol 6 lebeyh..izzah skali ngan mimie, q.ain, shud n shafa satu keta...hmm,, tgh2 amek juadah nak berbuka, deena plak tepon wish..trimas deena..ingat gaks deena kat izzah...hmmm..bkk puasa tuh, sumer makan banyak2 coz makan free..:P hmmm, yang paling best, after dh abes makan, naklaa siap2 gerak balik..pastu, tetiba jer, surprise datang..waaaa...3 kek skaligus datang kat izzah..sumer nyanyi lagu "hepi burfday" kat izzah..habis bising satu kedai..tp dorang x puas hati coz kata lilin xpasang habis..so, habis dorang nyalakan 21 lilin..pastu nyanyi lagi skali..semput jgklaa nak tiup 21 lilin tuh..byk btol....trimas sgt3 kat sumer geng2 PESTA KONVO 2008...kat chap, huda, fid, alvin, den, pakmat, dan sumer2 laaa..(sori, xdpt nak mention nama sorang2...)..trimas sgt2 kat sumer..

Malam plaks, biler dh bukak balik laptop n YM, dapat plaks wish from geng2 OC...izar, steve a.k.a my angel, chor keng, n yus..thanks korang..then, izzah check plaks friendster, byk gaks burfday wish thru frenster ni - mashitah, amir & dena, tiera, mina, 'izzah, fara, abg zack, dynat, aida, aya, fadhil, ayie n steve - pastu, mamat plaks tetiba bg msg wish...trimas sgt kat sumer atas wish tu..

Last but not least, kepada orang yang terakhir wish izzah untuk hari ni, khair...seoarng sahabat yang paling izzah respect...trimas coz ingat jgk kat izzah..doakan izzah, itu yang paling penting..

kepada sape2 yang wish izzah, tapi izzah x tertulis nama kamu, izzah mintak maaf..ape2 pun, trimas sgt2...doakan izzah yer...

p/s: Alhamdulillah, hari ni, 18 September 2008, penuh dengan warna warni kehidupan..trimas kepada semua kawan2 yang telah hadir dalam hidup izzah dan mewarnakannya...appreciate sgt2 korang sumer..sayang sgt3 korang sumer..
(untuk gambar, nnt kalo dh dpt from ikhwan, izzah uploadkan..:P)


4 comments:

buzzy said...

untungnye jadi cam izzah....
so takde sebab nak bersedih sbb kamu ramai kawan...
salam hari lahir skali lagi..

- F i D - said...

3 kek utk satu hari lahir..mana nak cari tuh izzah..hehe..selamat hari lahir dan ceria2 selalu

izzahmeor said...

salam..

zaini..Alhamdulillah, izzah untung part tuh...zaini pon ade untung part laen..heheh..kalo izzah bersedih, kawanlaa kene datang pujuk..:P

heheh..tu laa fid..smp 3 kek skali..byk tuh..trimas sgt3 kat fid dgn yang laen2...doakan izzah yer...

Nurul Asyikin Binti Mohd Ali said...

hepi belated bday izzah!!!may Allah bless u!!!