KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Tuesday, September 23, 2008

my presents...;)

Salam...

ALhamdulillah, selesai sudah mini projek, assignment power system, assignment digital communication, assignment law..skarang, just tinggal assignment communication network jer..then cuti seminggu, trus exam..nampaknya, lepas ni, sampai trimester seterusnya, akakn kuranglaa ataupun xde langsung update from izzah..kene focus lebih untuk exam..

Untuk entry kali ni, izzah nak kongsi ngan sumer ape hadiah yang izzah dapat sempena 18 September yang lepas...:)


Ni first hadiah yang izzah dapat..baju kurung..mak ngan akak yang belikan...seminggu awal dh dpt..:P trimas mak, akak, ayah, n dibah...:)


Ni plaks, handbag...akak n dibah yang bagi...lawa n besar...bleh letak macam2 barang..:P trimas akak n dibah..

Ni plaks, najib yang bagi..bebola bear yang comey..:)ain smp jeles coz izza nyer bebola bear tuh lagi besar daripada bebola bear ain..:P kalo tgh2 xde keje, slalu goncang2kan dia..menarik..;)


Hmm..yang ni, anfal ngan ecah bagi..balik2 bilik, dah ada atas meja..comey sgt3..froggy kaler hijau..best2..leh laa letak kat keta...:P trimas anfal n ecah..tau2 jer izzah suker katak yang comey...warna hijau plaks tuh..

Yang ni tabung froggy yang sgt3 comey lagi satu..yang ni, Ain ismail n ghafur yang bagi..sama gaks, balik2 bilik..dh ada atas meja..baru td bkk selepas lebih beberapa hari 18september berlalu..trimas sgt3 ain, ghafur...comey sgt tabung froggy tu..izzah suka...


Ni plaks, hadiah yang paling best yang izzah pernah dpt stakat nih..surprise 3 kek skaligus untuk izzah sorang...waaa..terharu sgt3...mmg izzah xkan lupakan smp biler2 pon laaa..;)

Last but not least, hadiah daripada kawan2 sumer yang cukup bermakna dan berharga buat izzah - ingatan anda semua pada birthday izzah, wish izzah, dan doa yang ikhlas daripada sumer kpd izzah...trimas sgt3..xde perkataan lain yang boleh izzah coretkan untuk menggambarkan perasaan trimas sgt3...sayang sgt3 kawan2 sumer...;

2 comments:

♥D i a n a♥ said...

weeee..bestnye sambut birthdayy! banyak kek ! nape takde chatbox dlm blog Izzah dah? ke.. ada error ke ni? Slamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ye! xoxo~

Anonymous said...

waah...bestnya dapat 3 kek...mmg sejarahla..
happy belated birthday ya izzah..

-kak nida-