KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Wednesday, September 03, 2008

SRC Cyber 2008/2009

Salam...

Tadi Izzah pegi SRC 08/09 Power Transition Ceremony..Hmm, tapi Izzah pegi agak lambat sikitlaa coz ade hal kat luar jap before tuh...sori..

SRC Council 2008/2009...

President: Nur Mohamad Abadi Bin Ridzuan
Deputy President: Khairul Anwar Bin Ab. Gahani
Vice President: Yussamir Bin Yusof
Vice President: Siti Nurkhadijah Zainal Abidin
Vice President: Ahmad Mansur Bin Ahmad Murshid
Internal Secretary: Noorain Binti Ismail
External Secretary: Wan Aisyah Wan Abdul Rahman
Treasurer: Mohd Rasif Bin Sidi Ahmad

Exco:
Relational & External Affairs: Lee Hui Ping & Ivan Lim Chen Ning
Student Welfare & Development: Teresa Tiong Ing Yein & Chai Sim Por
Sport & Recreational: Khairul Akmal Badron & Wan Mahmud Syazwan Wan Hisham
Clubs, Societies & Student's Activities: Teh Liang Soon & Tshepiso K. Bakwadi
Information & Promotion: Asvini Nair Anandan & Nur Fatihah Irra Rahim Nordin
Academic & Career: Muhamad Solehin Bin Kamaruzaman & Leong Chia How
International Student Affairs: Udengwu Amaka Mercy & Raymond Henshaw

Hmmm..Izzah harap agar SRC this year akan menjadi lebih baik daripada yang sebelum sebelumnya..harap diorang dapat jalankan tugas dengan penuh semangat, jangan sekadar hangat2 tahi ayam..supaya nanti xdelaa meludah ke langit terkena batang hidung sendiri...betul x?
Klaa,, kepada sumer SRC 2008/2009 yang ade baca blog izzah ni, all da best for this academic year...buat keje betol2 n leklok..if anything, korang boleh jer contact izzah or mana2 ex-src members yang lain..insyaAllah, sumer akan membantu..as long as korang x bodoh sombonglaa...:) (opppss, sori kalo ayat sedikit terkasar...)

Btw, Izzah rindu sgt2 council izzah dulu...abg fithri, larry, abg hilmi, faruq, shah, muha, alfred, ain, val, bad, eric, harris, sham, deena, kak shasha, steve, wenny, prasaanth dan kak nad...hahaha, mmg banyak sgt kenangan pahit manis waktu dalam council dulu...tapi pengalaman tulaa yang mematangkan diri izzah..

I miss my council...SRC Cyber 2006/2007...;)

2 comments:

- F i D - said...

kalo src2 yg baca blog nih..izzah dtg lambat ke PTC korg sbb dia duk shopping kat bazar putrajaya dulu..haha..pusing punya pusing..dia beli roti john ngan kuih je..tuh pun roti john kirim kat pak mat..ish ish

izzahmeor said...

erkk...abes kantoi..
isk3..fid ni...hampeh btol...

erkk..mane ade izzah shopping..
izzah jalan2 pusing2 bazaar tu jerk...:P