KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Thursday, November 13, 2008

biler duit scholar nak masuk ..? :P

Salam...

post ni "dipetik" from blog faizun.. trimas kepada faizun atas info ni..

Elaun Dak-Dak Ytm dah naik
sebanyak RM100 untuk Degree
berkuatkuasa 1 januari 2008
means
untuk semester nie dapat
RM 700 x 3 = RM2100
bulan 1-bulan 9 RM100 x9 = RM900
kalau lepas GPA3.00 dapat lagi RM700

wah kaya-raya....
semuanye RM3700


yang RM 100 tu sebagai top up untuk elaun sebelum nie
dari bulan 1 - bln 9
sebab kenaikan bermula 1 Januari 2008


Thanks la YTM.....


duit elaun sepatutnye masuk semalam (rabu)
tapi..person incharge ader masalah
nenek dia meninggal
so....
harap-harap esok dah masuk

5 comments:

Muhammad Hazimin Wahab said...

kalau duit bertambah, itu rezeki.... Alhamdulillah..

tapi kalau result geng2 YTM x berapa bagus.. huhuhuh.....
tak guna juga YTM bagi byk2...

bertimbangrasalah.. kepada yg tak dpt YTM scholar... maka yg dpt YTM scholar tu, hargailah sebaiknya...

kalau tidak, buat habis beras aja.....

Semoga berjaya !

All the best !

Anonymous said...

Elaun Dak-Dak Ytm dah naik
sebanyak RM100 untuk Degree
berkuatkuasa 1 januari 2008
means
untuk semester nie dapat
RM 700 x 3 = RM2100
bulan 1-bulan 9 RM100 x9 = RM900
kalau lepas GPA3.00 dapat lagi RM700

wah kaya-raya....
semuanye RM3700


izzah,lepas GPA 3.0 ke CGPA 3.0?
musykil2.

izzahmeor said...

salam...

tulaa..kalo mmg btol bertambah, smoga semua kengkawan yg dpt ytm nih, dpt terus tingkatkan prestasi.. jgn makin merundum jatuh plaks..(nasihat kat diri sendiri jgk..)

hmm..yg gpa, cgpa tuh, izzah xpasti...tu pon, izzah copy paste from blog faizun jer..ape2, leh gi kat blog faizun, try tnya dia...;)

Chuck Bartowski said...

ha ha ha...akudpt info dr kak dayah sendiri..advisor YTM melaka n Cyber, betul kata abg Hazimin tu..so,kekawan meh kita amik nasihat dr mr hazimin tu..thanks izzah cause sudi berkongsi, hope duit masuk dis week.kita pun dah kering poket nie.hu hu hu. :)

Ezzudden said...

wah..dah tau figure bape izzah akan dapat..ape lagi...nak izzah blanja den ar..leh tak nih?..ape yer nk mintak kat izzah..hmm~
hehe