KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Tuesday, November 18, 2008

more updates on Program Rakan Muda Wawasan Desa Parlimen Sepang

Salam..

Alhamdulillah.. td baru lepas post mortem untuk Program Rakan Muda Wawasan Desa (RMWD) Parlimen Sepang. Banyak jugak comment2 dan pendapat2 daripada pelbagai pihak. Yelaa, ini merupakan program pertama Wawasan Desa untuk kampus Cyberjaya. Semoga next time punya program dapat berjalan dengan lebeyh sempurna. Apa2 pon, credit to Den kerana telah berjaya melaksanakan program tersebut. Ni more update gambar2 waktu kat sana. :)

Kat dalam bas sebelum bertolak pergi ke Homestay Sg Hj Dorani

Baru sampai di Homestay Sg Hj Dorani. Beratur bergerak bersama2 disambut oleh penduduk kampung dengan paluan kompang dan bunga manggar.

1st tyme bertemu dengan ayah angkat, En Ismail Bin Hj Jamal. Adik beradik angkat skali dengan mimie.

Taklimat sebelum memulakan gotong royong di Masjid An-Nur

Izzah, Mimie, n Nik membersihkan bahagian perempuan di Masjid.:)

Sesi menanam pokok.

Urusetia sibuk membincangkan persiapan Malam Kebudayaan dan Majlis Penutup. Peserta2 pula sibuk bergotong royong memasak untuk lunch :P

Aktiviti seterusnya, di sawah. Semua excited dapat masuk sawah..:D

Aktiviti yang paling izzah "kureng" sikit, memancing... Waaaa, Izzah xsuka memancing...:P

Persiapan terakhir sebelum Majlis Penutup..:D

Izzah nyer partner untuk emcee Majlis Perasmian Penutup Program RMWD, Najib...

Para Peserta Program Rakan Muda Wawasan Desa Parlimen Sepang 2008!!!

Untuk keseluruhan gambar semasa program ini, boleh klik di sini. Trimas kepada Ikhwan yang telah menjadi cameraman sepanjang program ini berlansung...

P/S: Gambar Izzah yang Ikhwan tangkap tak sampai 50 pon out of 800 lebeyh gambar. Petang td, ikhwan dah janji ngan Izzah, untuk jadi cameraman Izzah waktu Izzah kawen nanti, khas tangkap gambar Izzah bebanyak.. Izzah ingat janji Ikhwan tuh...:P

6 comments:

Chuck Bartowski said...

waaaa bestnye bestnye...seronok tgk gambar kat sawah padi...bestnye2, dah lama gak tak join program mcm nie..adik angkat izzah ader yg sesuai utk aku tak ? :) he he he

.me. said...

erk!

record dah ada!

hahaa...

mmg klu kene bwk kat court, izzah menang! hakhakhak..

dun worry izzah, keep my word.. =)

izzahmeor said...

Salam faizun...hehhe..mmg best pon..dh lama gaks izzah xjoin program camtu...last time, DT N9 laa..:P Hmmm, adik angkat izzah, sorg laki-form3, sorg perempuan-darjah3... nak yang mane..? :P

Hahahah..abes arr ikhwan..izzah mmg pegang kata2 ikhwan tuh...:D

dJLEo said...

pic asrool yang comel mana?..waaa

Muhammad Hazimin Wahab said...

wah, izzah dah bergandingan semula masa jadi MC.... bagus2...

izzahmeor said...

erkk..ade ker pic asrool yang comel..? kalo ade, mesti izzah dh letak..:P

bergandingan semula..?apekah maksud sir..?nih first time kot izzah bergandingan dgn najib untuk emcee...b4 this, slalu emcee ngan faizun jerk...kan faizun..?:D