KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Friday, February 06, 2009

Buku baru..

Salam...

Hmm..sedar x sedar, kita dah pon melangkah kedalam bulan februari tahun 2009 ni...

Dan semalam, apabila izzah bersembang dengan seseorang yang izzah sgt respect, beliau mencadangkan supaya Izzah membuka buku baru!!!

Yup...BUKU BARU..

Buku lama..?hmmm, Izzah nak tampal buku lama tu dgn gam gajah, pastu stapler kan buku tu.. dah abes stapler, izzah nak ikat buku tu kuat2, then balut tros buku tu.. Pastu, Izzah nak campak buku tu dalam laut...hahahha..
Amacam, hebat x azam tu..?
Bak kata sir, "Nak 1000 daya, xnak 1000 dalih..."

Hmm..tapi Izzah xleh buat sorang2...Izzah memerlukan sahabat2 untuk terus memberi semangat dan kekuatan untuk izzah.. Harap sahabat2 semua dapat tros membantu...

Hmmm...
Lagi satu yang izzah nak share, lyrics lagu "Tak Mungkin Kerna Sayang" by Alyah..xtau nape tetiba cam now ni tgh terminat lagu tuh...:D
Setiba di persimpangan, Langkah kita tak lagi sehaluan, Bermula di saat itu, Tidak senada irama dan lagu... Begitu hidup ini, Tiada yang abadi, Yang patah tumbuh, Yang hilang berganti... Kau telah jauh, jauh dariku, Tiada ruang di hati buatmu, Namun harusku akui, Ada ketika di minda kau menjelma kembali... Sekali segala ada, Ada rindu yang datang tiba2, Tak mungkin kerana sayang, Cuma terganggu oleh perasaan... Begitu hidup ini, Tiada yang abadi, Yang patah tumbuh, Yang hilang berganti

Okies..
Wassalam.

5 comments:

cahayamata said...

Dear izzah,

We've got to all stick together
Good friends, there for each other
Never ever forget that
I've got you and you've got me, so

Reach for the stars
Climb every mountain higher
Reach for the stars
Follow your hearts desire
Reach for the stars
And when that rainbow's shining over you
That's when your dreams will all come true

-cahayamata-

Akmar Anuar said...

buat buku baru utk bulan feb eh, maksud cik izzah??

izzahmeor said...

to cahayamata:
trimas ain...sayang ain...:)

to akmar:
hehhehe..."buku baru" tu just sebagai analogi jer..supaya mulakan hidup baru tanpa terus menoleh kehidupan sedih di belakang...;)



p/s:bukak buku 555 pon best gaks...:P

-z-ad- said...

izzah nk buang dalam laut ker??
jangan izzah nnt pencemaran plak..=p

lgpon ngan buku tu la izzah belajar kan
belajar untuk mnjadi lebih matang
belajar utk mewarnai langit dengan tangan sndiri
belajar utk menjadi izzah yg sekarang

ape2 pon moga izzah berjaya dengan buku baru ni...
gambatte kudasai izzah kun!

izzahmeor said...

salam

ahaks...trimas -z-ad-...
doakan izzah!!! ;)