KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Saturday, February 14, 2009

ISBM @ Sepang Goldcoast...


Salam..

Alhamdulillah..hari ini, Izzah bersama sahabat2 laen telah pergi ke Sepang Goldcoast.. cadangan awalnyer ke Genting Highland terpaksa dibatalkan dan digantikan dengan picnic ini atas sebab2 tertentu... Ape2 pon, mmg best..

Izzah, Q.ain, shafa, mina, ekkyn, shud, aimi, ain shari, anfal, tia, kak mawaddah, wani, yana, nisa, dan nasuha...15 orang kesemuanya.. bertolak dari cyber lebih kurang jam 8.30pg. Oleh kerana kesesatan perjalanan, kami tiba di Sepang Gold Coast lebih kurang jam 10.30pg. Alhamdulillah, sampai jugak akhirnya setelah kembali ke jalan yang benar..:P

Masak, sukaneka, main air kat pantai, makan, etc...antara aktiviti2 yang dilakukan... Untuk sukaneka, Izzah satu grup dengan mina n tia...kami bertiga telah memenangi 4 daripada 5 game kesemuanya..yezza!!!

Bergerak pulang ke cyber jam 3.30pm... sebelum smp cyber, singgah minum2 jap kat dengkil.. Alhamdulillah, sampai smula di kampus lebih kurang jam 5.00pm..

Trimas kepada sahabat2 semua atas weekend yang seronok ni..walaupon terpaksa batalkan trip gi genting, tp pengalaman yang dicipta sungguh membahagiakan.. Harapan Izzah agar ukhwah yang terjalin ini akn terus berpanjangan selamanya.. SAYANG SGT3 KAT KORANG!!!!


P/S: hari bersama sahabat yang sgt best... yelaa, bukan senang nak jumpa sahabat2 yang hebat nih, asyik bz memanjang..miting sana, miting sini...hahhahaha...

7 comments:

*.m.a.w.a.r_p.u.t.i.h.* said...

Salam'alaik~

weeee~
hari yang cukup bermakna!!~
thanx 4 the day,izzah!..=D

ukhwah fillah abdan abada~
(^_^)

azmina said...

salam,

hari yg sgt gembira!! :)

smoga persahabatan kta semua kekal smpai bila2.. :D
syg kamu sgt2 jgk izzah~ *hugs* ;)

norain said...

best best best!

p/s: tangan yang mem barbaque ayam jgn disangka tidak boleh menggoncang dunia..hahaha

:P

shuhada said...

nak jugak tu ain~.. hahah tp betul3.. setuju:P

aNfaLafNa said...

haha~ain2...nk jugak tue!:p
alhamdullilah.mmg sronok dat day!thanx sume~:x

Muhammad Hazimin Wahab said...

best tu..... bercuti ujung minggu...

izzahmeor said...

Salam

to mawar putih: trimas kat yana jugak!!! ukhuwah fillah...

to azmina: btol3..hari yg gembira sgt3...lagi2 bila bersama dengan mina yang asyik bz.. trimas mina...sayang kamu..sayang korang sumer!!

to norain: waaaa... tangan yang mem barbaque ayam tuh mmg dh hebat dh utk menggoncang dunia!!! :)

to shuhada: setuju gaks..:P

to anfalafna: janganlaa jelez ngan ain anfal..:P thanks kat anfal jgk!!!

to hazimin: sgt best sir bercuti hujung minggu...lagi2 bersama mereka2 itu...:)