KEBAHAGIAAN bukanlah suatu noktah...tetapi suatu proses hidup yang sentiasa berterusan...
Maka, nikmatilah sepenuhnya sementara ia hadir...

Stay FOCUSED on the game, never look back, never feel the pain, coz you're the pain! -TITANS 0004

Sunday, February 15, 2009

CIPAN!!!

Salam..

Saya sangat3 marah sekarang!!
LELAKI!!!
Kamu memang sangat xleh blah btol laa..
Jangan anggap kami serupa seperti kamu!!!

Kamu selalu mengatakan bahawa kami tidak memahami kamu,
tapi...
adakah kamu memang betul2 memahami kami...?

Andai saya senyum, xsemestinya saya bahagia..
Andai saya tergelak, xsemestinya saya gembira..
Andai saya menangis, xsemestinya saya sakit...
Andai saya menerima, xsemestinya saya rela...
Andai saya menolak, xsemestinya saya benci...
Andai saya baik, xsemestinya saya suka...

Saya juga punya perasaan...
yang xsama dengan awak!!!

Sedarlah...
Awak LELAKI..
dan
saya PEREMPUAN...
kita berbeza...
maka terimalah realiti itu..

and

STOP ASSUMING THINGS!!!!

Wassalam..

p/s: hanya ditujukan kepada sebahagian lelaki2.. saya xmengatakan semuanya begitu..
p/s: saya masih memerlukan anda dalam hidup saya... saya akui, saya lemah tanpa anda kerana andalah pemimpin kami!!!

p/s: forgive n forget..saya rasa saya boleh.. tapi mak ngan ayah saya kata, saya seorng yang pendendam kerana seringkali memendam!!!

5 comments:

meeooww.. said...

APakah begitu besar kesalahan lelaki itu cik izzah?.. apakah sy pun salah sorang nye..ngee~apa2 pun jgn la disebbkan dia izzah menyimpan dendam kpd lelaki kerna takut nanti dimasa hadapan apabila hal2 kecik yg x sengaja dlakukan oleh seorg lelaki kpd izzah nanti pasti izzah akan terus akan marahkan semua lelaki itu n sapa2 lgik yg bergelar lelaki..uhuh..

run^nia in wonderland said...

izzah, tgh marah kah?
sabar...
itu kan dugaan...
tapi mmg betul, yg bernama lelaki itu mmg suka menyakit kan hati =p

"we cant live with them, we cant live without them"

Deena Denise Desmond said...

Izzah
Jgn marah sgt!
Honestly tak guna pun nak marah marah sgt kat laki!
Sebab kadang2 die org tak kisah.. so wasted je nak marah marah byk kat die org!
we have feelings they have EGO yg tinggi!
so be strong and just ignore them sometimes..
love you!

Anonymous said...

mmg x sama la dude

izzahmeor said...

Salam..

to meeooww: sape makan cili, biarlaa dia yang rasa pedasnyer...:)

to run^nia: dah xmarah dah...:)

to deena: betul3...trimas deena..love u too...:*

to anonymus: :D